PRODUCTS

Elizabeth Arden PRO Mineral Makeup

[Comfort Zone]

voluspa og ECOYA

 
Forkæl dig selv med et VOLUSPA produkt og du vil blive afhængig. Serien består blandt andet af duftlys, duftsticks og room/body sprays i de skønneste dufte, der spreder en let og luksuriøs duft i rummet. VOLUSPA sælges hos eksklusive forhandlere rundt om i verden, hvor de bevidste kunder kan forkæle sig selv og andre med disse ekstraordinære produkter. Ikke mindst hos Hollywoods elite har de taget denne skønne serie til sig, og som pryder manges hjem. Duftlysende er består af en blanding af soja, kokos og abrikos voks og brænder fint og elegant og har lang holdbarhed. Og der er kælet for detaljerne hele vejen igennem, ikke mindst emballagen, som er luksuriøs og stilfuld.
 
 
 

CND

lycon spa & wax

Lycon voks blev i 1978 udviklet af skønhedsterapeut Lydia Jordane fra Australien. Lycon nyder godt af sit velfortjente ry som Créme de la Créme indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande.  

Den er specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselig aromaterapi, som gør at den beroliger huden så selv den mest sensitive hud kan behandles. Den kan anvendes med lav temperatur, på den måde sikre det det kunden at man aldrig bliver forbrændt. Udover voks, findes der også skønne pleje produkter til hjemmepleje men som vi også anvender under behandingen. Alt sammen fremstillet specielt til før og efter voksbehandling, for at sikre at kunden kan pleje sin hud bedst muligt.  
 
 
 
 

M2 (Den fantastiske vippe og bryn serum)

BOOKING


Kontakt klinikken for at bestille tid. Vi svarer også gerne på dine spørgsmål.

For direkte booking ring til:
Klinikken: (+45) 33 33 80 82

(Afbud skal ske senest dagen før din behandling, da der ellers vil blive pålagt gebyr på 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse betales fuld behandlingspris)

For online booking gå til:
online booking
eys på Facebook:
Besøg vores side på Facebook

braziliansk_voks
  • Nybrogade 16
  • 1203 København K
  • T: (+45) 33 33 80 82
  • E: info@eys.dk
  • OBS! Monday closed in june & july
  • Monday-Thursday: 8:30 - 18:30
  • Friday: 8:30-19:00
  • Saturday: 9:00 - 15:00
  • Sunday: Closed