EMBRACE YOUR EYS

Bryn & vipper

Formning af bryn 125,-
Formning af bryn i forbindelse med facial 80,-
Farvning af bryn eller vipper 120,-
Farvning af bryn eller vipper i forbindelse med facial 85,-
Formning og farvning af bryn og farvning af vipper 315,-
Formning og farvning af bryn og farvning af vipper i forbindelse med facial 230,-
 

eyelash extension

Eyelash extensions nyt sæt ca. 1t 45min 995,-
Eyelash extensions nyt sæt Party ca. 2 timer 1295,-
Mini opfyldning 30min 395,- (indenfor 2 uger)
Opfyldning 60 min 600,-( efter ca. 2-3 uger )
Extra opfyldning 75 min 750,-(efter ca 4-5 uger)
Klippekort opfyldning X 5, 60 min ( efter ca.2-3 uger) minus 10% 2700,-
Klippekort opfyldning X 10, 60 min ( efter ca.2-3 uger) minus 20% 4800,-
Farvning af vipper i forbindelse med extensions 85,-
Perfect Bride Make-Up inklusiv prøve + Eyelash Extensions (Nyt sæt) 1700,-
 
Eyelash-extensions giver længde og fylde til de naturlige vipper. 
Vi har specialiseret os i elegante naturlige silkevipper, som er meget skånsomt og som giver et smukt og holdbart resultat og som er det mildeste for dine egne vipper. Vi anvender udelukkende enkelte vippehår, som vi påfører de naturlige vipper med special lim. Du kan variere længde, tykkelse og farve, så du opnår nøjagtig det resultat, du ønsker. På den måde kan de tilpasses unikt til den enkelte. 
 
Ønsker du et mere intenst look med tætte vipper eller et mere naturligt look? Alt er muligt og med vores mangeårige erfaring og ekspertise, garanterer vi kyndig vejledning til netop dine vipper, så resultatet er fuldt ud tilfredsstillende. Vi er meget perfektionistiske i vores behandlinger, hvilket er essentielt, når det gælder påførsel af eyelash extensions.
 
Så husk én ting; bigger isnt always better! Vores egne vipper er skrøbelige, så anvender du for tunge lange vipper, kan det føles ubehageligt og unaturligt. I sidste ende kan dette resultere i, at vipperne falder alt for hurtigt af og kan give skade på dine egne vipper. 
 
Når det bliver gjort omhyggeligt og tilpasset til netop dine vipper, kan vi også garantere en bedre holdbarhed. Du kan som udgangspunkt forvente, at vipperne holder 4-6 uger, dog anbefaler vi en opfyldning hver 2-3 uge for at vedligeholde et optimalt look. Dog er holdbarheden meget individuel, da det er meget op til den enkelte at passe på sine vipper. Ligesom det er individuelt hvor meget fedt man producerer på øjenlåget. 
 
Kom gerne uden makup før en påsætning eller opfyldning, da olierne fra make-up removers kan være med til at forringe holdbarheden af eyelash-extensions. Mange mascara indeholder også plejende olier, der kan mindske holdbarheden af dine eyelash extensions, da disse opløser limen gradvist. Derfor anbefaler vi ikke, at du bruger almindelig mascara, når du har extensions på. Skulle du alligevel have behov for at bruge mascara, anbefaler vi at du køber en mascara specielt udviklet til eyelash extensions. 
 
Hvis dine egne vipper er lyse, anbefaler vi, at du booker tid til at få farvet dine egne vipper inden en påsætning. Det er også muligt at farve vipperne inden en opfyldning, selvom du stadig har eyelash-extensions på. Planlæg gerne din tid til påsætning af eyelash extensions således at du undgår feks. hård motion, solbadning og svømning samme dag, da det vil forringe holdbarheden hvis limen ikke når at hærde ordentligt.  
 
Tips! Skal du giftes, er eyelash-extensions et mirakel. Det ser super godt ud på bryllupsbillederne med lange, smukke og naturlige vipper, og du undgår, at det virker for voldsomt og kunstigt med for megen mascara eller med kunstige buketvipper. Desuden behøver du ikke være bange for, at de falder af i løbet af dagen, eller at du bliver sort om øjnene, hvis du skulle knibe en tåre.
 
 
 
 
 

BOOKING


Kontakt klinikken for at bestille tid. Vi svarer også gerne på dine spørgsmål.

For direkte booking ring til:
Klinikken: (+45) 33 33 80 82

(Afbud skal ske senest dagen før din behandling, da der ellers vil blive pålagt gebyr på 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse betales fuld behandlingspris)

For online booking gå til:
online booking
eys på Facebook:
Besøg vores side på Facebook

braziliansk_voks
  • Nybrogade 16
  • 1203 København K
  • T: (+45) 33 33 80 82
  • E: info@eys.dk
  • OBS! Monday closed in june & july
  • Monday-Thursday: 8:30 - 18:30
  • Friday: 8:30-19:00
  • Saturday: 9:00 - 15:00
  • Sunday: Closed