WAX

brasiliansk voks

Brasiliansk voks 

Er du træt af at fjerne hår med skraber hver eller hver anden dag? Røde knopper, skægpest, kløe, stride hår og irritation? 
 
I så fald anbefaler vi, at du prøver at få en brasiliansk voks! Du vil allerede efter første behandling finde ud af alle de gode ting, der er ved at blive vokset. Du skal kun sørge for at afsætte 20 minutter om måneden til at få foretaget behandlingen. Gør du det, vil du opleve, at huden føles blød, du vil være hårfri i længere tid og oplever ingen stride hår, der kradser, når de vokser ud. Der kommer tværtimod små bløde, fine hår, og de vokser ud sporadisk, så du ikke føler dig behåret på samme måde. Sidst men ikke mindst oplever 98 %, at der kommer færre hår. Alt sammen noget, du opnår ved ikke at barbere!
 
Før du booker tid til en brasiliansk voks, er det en god idé, at du tager dig tid til at læse vores præsentation, tips og gode råd. Skulle du have spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, ring da endelig til os, så vi kan hjælpe.  
 
Om os:
 
Pernille har en solid baggrund inden for voksbehandling og i særdeleshed brasiliansk voks. Vi har flere års erfaring og har lavet mange hundrede brasilianske voksbehandlinger. For os er hver eneste brasilianske voksbehandling et spørgsmål om personlig stolthed. Vi tager altid hensyn til den enkelte kunde og dennes behov, og det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt tilpas og er helt trygge, når de ligger i stolen. Ikke mindst sørger vi altid for, at hygiejnen er i højsædet, og vi bruger kun engangsartikler til behandlingen. 
 
Voksen vi anvender, er specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselig aromaterapi, som gør at den beroliger huden så selv den mest sensitive hud kan behandles. Den kan anvendes med lav temperatur, på den måde sikre det det kunden at man aldrig bliver forbrændt. 
Udover voks, findes der også skønne pleje produkter til hjemmepleje men som vi også anvender under behandlingen. Alt sammen fremstillet specielt til før og efter voksbehandling, for at sikre at kunden kan pleje sin hud bedst muligt. 
 
 
Hvad er en brasiliansk voks? 
 
Brasiliansk voks er hårfjerning med voks i intimområdet. Det hele fjernes foran, på kønslæberne og mellem ballerne. Nogle ønsker dog at efterlade f.eks. en stribe eller trekant foran for ikke at føle sig helt nøgne. 
 
Hvordan forbereder du dig bedst muligt inden behandlingen? 
 
Når du beslutter dig for at få foretaget en brasiliansk voks, er det vigtigt, at du forbereder dig bedst muligt, så det bliver en god oplevelse og et godt resultat. Først og fremmest skal håret have den optimale længde. Hårvækst er meget individuelt, men du kan følge to grundregler: Hårlængden skal være ca. ½ -1 cm. Eller det der svarer til, at du ikke har barberet i ca. 2 - 2½ uge op til behandlingen. Det er en god idé at have eksfolieret (skrubbet) huden med en mild peeling i dagene op til behandlingen for at få mulige indgroede hår med. Desuden er det en god ide at planlægge det således, at du ikke skal udøve hård fysisk aktivitet de efterfølgende 24 timer. Du vil nemlig være sensitiv(meget følsom) og modtagelig for bakterier, hvis antal øges ved sveddannelse. Ligeledes er svømning, dampbad, sauna, solarium og sex også at fraråde pga. bakterier. 
 
Selve behandlingen 
 
Nu skal du have foretaget en brasiliansk voks. Her er det en rigtig god ide at komme i god tid, enten for at sidde og køle ned om sommeren eller for at få normal temperatur om vinteren. Hudens temperatur er nemlig vigtig.
 
Første gang du får lavet en brasiliansk voks, kan du regne med behandlingen tager ca. 20 minutter af hensyn til introducering, spørgsmål osv. Selve behandlingen varer som regel ikke mere end ca. 10 minutter. Og dette i særdeleshed hvis du kommer og får gentaget behandlingen hver 4-5 uge, som vi anbefaler.  
 
Efter behandlingen  
 
Når voksbehandlingen er foretaget, efterbehandler vi med plejende produkter. Du vil du højst sandsynligt være rød, lidt øm og hævet; især første gang. Men som alt andet, bliver det hele meget nemmere jo flere gange du får foretaget behandlingen. Vi anbefaler, at du har iført dig løstsiddende bukser og gerne bomuldstrusser til behandlingen. 
 
Læs i punktet "Forberedelse" lidt længere oppe, hvordan du bør forholde dig det næste døgns tid med hensyn til at forebygge bakteriedannelse. 
 
Hjemmepleje  
 
Du kan forebygge indgroede hår og pleje din hud med de rette hjemmeplejeprodukter. Lige efter behandlingen kan du allerede om aftenen anvende en speciel spray til forebyggelse af indgroede hår samt modvirke bakteriedannelse.  Ca. 2 dage efter behandlingen, anbefaler vi, at du begynder at peele huden med en god skrubbecreme. Dette skal du gentage kontinuerligt ca. 3 dage om ugen indtil næste voksbehandling. Du kan med fordel anvende tidligere nævnte spray dagligt igennem hele forløbet. Plejeprodukter kan du købe hos os i klinikken. 

priser

Brasiliansk strip wax 395,-
Brasiliansk hard wax 495,-
Bikini 230,-
Bikini hard wax 355,-
Hele Ben inklusiv baller og fødder 455,-
Hele Ben inklusiv bikini, baller og fødder 595,-
Hele Ben inklisiv bikini (hard wax) baller og fødder 745,-
Hele ben inklusiv brasiliansk, baller og fødder 725,-
Hele ben inklusiv brasiliansk (hard wax) baller og fødder 875,-
Lår inklusiv baller 350,-
Halve ben inklusiv fødder 330,-
Fod inklusiv tæer 125,-
Hele arme inklusiv hænder 255,-
Halve arme inklusiv hænder 195,-
Armhuler 130,-
Bryst 180,-
Mave 175,-
Hel Ryg inklusiv lænd, skuldre og nakke 395,-
Skulder eller Lænd 195,-
Baller 215,-
Imellem baller 160,-
Overlæbe 85,-
Hage 85,-
Overlæbe og hage 155,-
Kinder 85,-
Bryn 125,-
Voks næse 85,-
Voks øre og næse 125,-
 
 

BOOKING


Kontakt klinikken for at bestille tid. Vi svarer også gerne på dine spørgsmål.

For direkte booking ring til:
Klinikken: (+45) 33 33 80 82

(Afbud skal ske senest dagen før din behandling, da der ellers vil blive pålagt gebyr på 50% af behandlingsprisen. Ved udeblivelse betales fuld behandlingspris)

For online booking gå til:
online booking
eys på Facebook:
Besøg vores side på Facebook

braziliansk_voks
  • Nybrogade 16
  • 1203 København K
  • T: (+45) 33 33 80 82
  • E: info@eys.dk
  • OBS! Monday closed in june & july
  • Monday-Thursday: 8:30 - 18:30
  • Friday: 8:30-19:00
  • Saturday: 9:00 - 15:00
  • Sunday: Closed